Hur använder man Olaplex?

Äntligen kommer nu här Olaplex no 3, ett revolutionerande behandling som verkligen gör underverk för ditt hår! Olaplex no 3 rekommenderas av både frisörer och användare, och behandlingen är flerfaldigt prisat och nämns som en riktig mirakelkur.
Alla slitningar på håret, såsom färgning, värmeverktyg och genom bara att sova kan repareras, men bara genom Olaplex eftersom att behandlingen. Det därför att Olaplex stärker svavelbindningarna, just de bindningarna som går sönder vid slitet hår..

Olaplex no 3 stärker håret inifrån, så till en början kanske det inte syns. Men gudarna ska veta att man kan känna skillnaden. Efter att ha använt Olaplex no 3 en gång i veckan under några veckor kommer man att märka att håret inte bara är mindre slitet utan behandlingen gör även håret fylligt och tjockt

När du gör Olaplex no 3 hemmabehandling så bör du göra det tillsammans med protein-och fuktgivande andra produkter. Först bör du tvätta med ett schampo som rengör på djupet, alternativt kan du tvätta håret två gånger för att riktigt se till att håret är rent och mottagligt för Olaplex no 3.
Därefter använder du en stor kam för att applicera Olaplex i ditt handdukstorra hår. Att kammen används är därför att det blir lättare att finfördela det då. Börja från hårbotten för att sedan fortsätta ut mot längderna.
Verkningstiden är minst 10 minuter. Allt beroende på hur skadat ditt hår faktiskt är. Om håret är riktigt skadat kan du testa att sova med Olaplex no 3. Olaplex verkar så länge håret fortfarande är vått.
Efter din behandling är det viktigt att ge ditt hår mer protein och mer fukt, nu är håret väldigt mottagligt och då ska man verkligen passa på att utnyttja det tillfället för att bygga upp och stärka håret. Olaplex no 3 ger ingen återfuktning, så det måste man ha en annan produkt till.

Proteinet gör att hårets kedjor av keratin stärks, keratinet gör att ditt hår ser ännu friskare ut. Och ett välmående hår är ingenting man tackar nej till! Fukten gör ditt hår silkeslent, vackert och motverkar trassel och tovor.
Det här är inte en behandling för den som vill att det ska gå kvickt, för efter Olaplex no 3 behandling, fukt och proteinmasken så kan det vara på sin plats att ha i ett riktigt återfuktande och härligt balsam. Varför det kan man undra när man har använt så många olika produkter? Jo, det är för att man måste försluta hårens fjäll, vilket man gör med balsam.
När du återförsluter stänger du även in Olaplex-behandlingen i håret!