Vad är fototapeter?

Tänk dig att du slår dig ner i vardagsrumssoffan och får känslan av att du har rest utomlands. Om du bara sneglar åt sidan så ser du på ett exotiskt vattenfall. Bilden på tapeten är så verklig att dina sinnen börjar påverkas av den goda energi som strömmar från naturbilden eller stadsmiljön. Det här är fototapeter!

Fototapeter är väggbilder

Man skulle kunna säga att fototapeter är en slags bilder för väggen. Det rör sig om en tapet som du sätter upp över en hel vägg. Men det är ingen vanlig mönstrad eller omönstrad sak. Istället för klassiska tapetmönster så får du en bild. Det kan vara ett naturmotiv såväl som något fantasifullt till barnens rum.

En bra sida med fototapeter är perfect wall

Fördelar med fototapeten

Fototapeten är ett enkelt sätt att få lite mer liv och rörelse i hemmet. En vacker bild är mer än konst. Då den är lika stor som en vägg så kommer motivet att påverka hur du känner dig. Dessutom så kan bilden skapa ett djup. Det känns som att rummet är mycket större då det fortsätter ut i en djungel via en vägg.

Enkelt att montera

Moderna fototapeter är mycket enkla att montera. Du kan beställa hem tapeten och den kommer då med klister och instruktioner. Rengör väggen som den ska sitta på och börja montera. Om du bara fokuserar så blir det rätt på en gång. Genast har du ett rum som känns så annorlunda och inspirerande.

Tapeter för alla rum

Det finns fototapet för varje rum. Med många olika motiv så är det inte svårt att hitta bilder som passar bra bakom soffan såväl som motiv som är perfekta för barnens rum. Online så kan du se närmre på olika tapeter med foto och sedan beställa det som kommer att passa bäst i ditt hem. Lätt som en plätt!