Ge bort ny parfym som present

Det har kommit en ny Clean och du vet att din bästa kompis älskar detta parfymmärke. Men är det så smart att ge bort en ny parfym som present? Du kanske inte ens har haft tillfälle att känna doften på den. När du enbart går på ett märke så finns det risk för att den som får parfymen inte blir lika nöjd som du hade tänkt dig. Men det här är egentligen inga problem.

Man kan byta parfym

Saken är den att det för det mesta går bra att byta parfym om det inte blev rätt. Det ser du till då du köper den som present. Du kollar om butiken som säljer parfymen tillåter returer och byten. Och så ser du till att den som får presenten också får en dokumentation som kommer att behövas för ett byte.

Om det går att byta parfymen så är det ju inga problem. Då spelar det ingen roll om du valde fel doft. Tanken blir tydlig och den som får doften blir nog bara glad över att du hade tänkt till och vill överraska på detta sätt.

När du vet vilken doft som gillas

När du vet exakt vilken doft som gillas bäst så blir parfymen en mycket träffsäker present. Du skaffar en till av samma sort. Det här blir bäst när du vet att vännens parfym håller på att ta slut. Om du har sett en full flaska så kan du tänka kreativt.

Du kan till exempel köpa ett set med hudvårdsprodukter som har parfymens doft. En matchande deodorant är en mycket trevlig present som säkert kommer att uppskattas.